Halebop

Den lilla operatören i Sveriges största nät

Du skall välja Halebop om du vill ha en lite schysstare och mänskligare operatör. På Halebop strävar vi alltid efter att ge dig som kund en schysst upplevelse, både genom grundläggande saker som ett fantastiskt nät med snabb surf och möjlighet att ringa och messa, oavsett var du befinner dig, men också genom att ge dig en riktigt schysst deal oavsett om du vill ha kontantkort, abonnemang, mobilt bredband, köpa en telefon eller tillbehör till den. Vi strävar också efter att vara så hyggliga som det bara är möjligt när något inte fungerar som du tänkt dig. Men, kanske viktigast av allt, tycker vi att det är att vara boppiga mot varandra.


Boppigt? Vad ska det betyda?

Jo, att vara Boppig är att behandla varandra på ett schysst sätt och vara öppen för att alla är lite olika. Det tycker vi är schysst och därför tänker vi fortsätta vara den lilla operatören i det stora nätet som ständigt strävar efter att bli bättre.

  • Alltid fri frakt
  • 14 dagars ångerrätt.
  • Vi går i Telias nät.
  • Fria SMS till alla på jorden.
  • Hur långa samtal du vill.
  • Behåll oanvänd surf.


Halebop har nöjdaste kunderna i Sverige

Halebop har Sveriges nöjdaste kunder!

Ja det är sant! För när Svenskt Kvalitetsindex presenterar årets resultat för mobilbranschen visar det sig att Halebop har Sveriges nöjdaste mobiltelefonikunder! Det är vi såklart otroligt stolta och glada över och vi jobbar hårt för att våra kunder fortsatt ska vara nöjdast i Sverige!

Aktuella kampanjer

Riktigt mäktiga erbjudanden

50GB extra surf!

Vi firar ny sajt med mer surf till dig som binder valfritt abonnemang i 24 mån.

Gäller som en pott och är giltig i 6 mån.

Roll Over!

Nyhet! Behåll din oanvända mobilsurf

Roll Over!
 

Rollover på alla Rubbet-abonnemang

 

Nyhet! Nu behåller du din oanvända mobilsurf till nästa månad. Du kan maximalt spara lika mycket mobilsurf som ingår i ditt abonnemang varje månad. 

Våra filmer

Återse Love Battles, Nattbussen, Nättrollet och våra bästa reklamisar!

Superdeal!

iPhone SE 16GB

299 kr/mån med Rubbet Liten

Game on!

Sony Xperia XZ + PS4

549 kr/mån med Rubbet Mellan