Den lilla operatören i Sveriges största nät.

Hej! Kul att du vill lära känna oss lite bättre. Halebop är den lilla operatören i Telias fina nät. På Halebop jobbar ynka 19 eldsjälar som brinner för att hitta fina erbjudanden. Redan sedan starten har vi funnits online, och vi vill ge dig som kund den bästa upplevelsen i de kanaler där du finns. Att vi är små gör oss snabba. Med raketfart kodar vi av vad du behöver och vad du tycker är bussigt: Exempelvis fria SMS till hela jordklotet. Oändliga telefonsamtal. Eller en kundtjänst som du kan chatta med mellan 8-22 till och med på självaste julafton. Kort och gott, allt vi gör i vårt företag handlar egentligen om att vilja förenkla för dig, så att du får så mycket som möjligt för dina pengar.

Samtidigt som vi är små och flinka har vi den stora fördelen att vi får hänga i Telias nät. Och det är inte vilket nät som helst utan Sveriges bästa och 4G-surfigaste. (Vi har ingått i TeliaSonera-koncernen sedan 2001 då vårt allra första kontantkort gled in i en mobilapparat).

Många kunder blev nog som gladast när vi introducerade vårt allra bästa kontantkort och abonnemang 2012. Vi kallar det Rubbet eftersom det innehåller allt du behöver. Idag finns Rubbet i tre varianter till priser som brukar lovprisas av dem som tycker om att göra bra affärer. Vi har även ett abonnemang som heter Hallå! som många gillar skarpt.

Vårt namn då? 1997 kunde man titta på en sten i rymden som kallades Halebop. Det var en komet som lyste upp stjärnhimlen och om man vill hålla på med liknelser skulle man kunna säga att det var ett litet ljus i telekommörkret som tändes. Men namnet Halebop betyder egentligen precis det du vill, till exempel mobiloperatören som lovebombar dig med bra grejor.

FAKTARUTA

  • Alltid fri frakt.
  • 14 dagars ångerrätt.
  • Vi går i Telias nät
  • Sveriges nöjdaste kunder.
  • Fria sms till alla på jorden!
  • Hur långa samtal du vill
  • kundtjänst 8-22